| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
crossover Admin

|
Posted: 20.5.2008, 00:32 Post subject: Hoćemo li ili ne? |
|
|
Ne znam da li će ovo iko pročitati...
Kao što možete i sami da vidite, forum je totalno zamro i neaktivan je oko godinu dana. Međutim, ako postoji dovoljno zainteresovanih, ja sam voljan da ponovo oživim ovaj projekat. Zamolio bih vas, ako nekim slučajem pročitate ovo, podelite sa ostalima vaše mišljenje. Hvala. _________________ Do NOT click here.
Last edited by crossover on 17.6.2008, 22:40; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
snajp Admin

|
Posted: 17.6.2008, 19:46 Post subject: |
|
|
Da je zamro - zamro je. Ja sam bio u obavezama, ali to me ne opravdava. I sad sam slucajno naleteo na forum. Mogao bi malo da se ozivi. ;) _________________ One more round
Uputstvo za rad na forumu
Grad Nis |
|
| Back to top |
|
 |
crossover Admin

|
Posted: 17.6.2008, 22:40 Post subject: |
|
|
Ako se javi dovoljno korisnika, ja ću gledati da malo dignem iz života forum. _________________ Do NOT click here. |
|
| Back to top |
|
 |
kostas85 Admin

|
Posted: 25.8.2008, 12:57 Post subject: |
|
|
Evo i mene! Ja se slažem sa predlozima da oživimo forum. Mada, veliki je problem što se u poslednje vreme masovno registruju spemeri, pa sam morao da uvedem administratorsko odobravanje korisnika, što očigledno nije upalilo. Što se mene tiče, možemo napraviti i Joomla sajt koji bi se bavio samo starim igrama i koji bi bio povezan sa forumom. Možda bi to privuklo više ljudi... _________________
Uputstvo za rad na forumu |
|
| Back to top |
|
 |
crossover Admin

|
Posted: 25.8.2008, 13:13 Post subject: |
|
|
Pa ono, možemo, ali treba obratiti pažnju da postoje već sajtovi sa sličnom tematikom (Emuglx, na primer). _________________ Do NOT click here. |
|
| Back to top |
|
 |
kostas85 Admin

|
Posted: 25.8.2008, 15:33 Post subject: |
|
|
Super sajt! Nisam ni znao da postoji! Mada, on je namenjen emulacijama konzola. Recimo, do sada nisam video domaći tematski sajt koji se bavi starim avanturama za PC računare. _________________
|
| Back to top |
|
 |
crossover Admin

|
Posted: 25.8.2008, 16:35 Post subject: |
|
|
Zato sam i rekao sličnom ;)
Za ozbiljan sajt za retro igre ni ja ne znam. _________________ Do NOT click here. |
|
| Back to top |
|
 |
kostas85 Admin

|
Posted: 26.8.2008, 01:32 Post subject: |
|
|
U pravu si. Možda je slično. Koliko vidim, oni su uspeli. Ako budemo bilo šta pravili, potrebno je da imamo naš tim, odnosno ljude koji su voljni to da rade, ali nam treba i dobra ideja i dosta slobodnog vremena... Ja sam uvek za nove poduhvate, čak i u ispitnom roku!  _________________
|
| Back to top |
|
 |
crossover Admin

|
Posted: 26.8.2008, 02:24 Post subject: |
|
|
Javi mi se na MSN (crossover@pcigre.com). _________________ Do NOT click here. |
|
| Back to top |
|
 |
Weis Početnik
|
Posted: 21.9.2008, 10:08 Post subject: |
|
|
tu sam ako treba neka pomoc  |
|
| Back to top |